Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb januári film?

|

Jessica Chastain elit játszmát űzött, Liam Neeson egy vonaton akciózott, Matt Damon összement, Willem Dafoe Floridáról álmodott, Gary Oldman brit miniszterelnök lett, Frances McDormand plakátokat állított, Christopher Plummer pedig a világ legfösvényebb milliárdosává vedlett át. Bőven volt mit nézni januárban, de mi volt a kedvencetek közülük?

Hirdetés

Nem kevés Oscar-esélyes darabbal halmoztak el minket januárban a hazai forgalmazók, de persze jutott néhány felejthető alkotás is a mesterművek közé. Akárhogy is, jól szórakoztunk. 

Hirdetés

De vajon számotokra melyik film nyújtotta januárban a legnagyobb élményt? Jessica Chastain és az Elit játszma? Harry Dean Stanton utolsó főszerepe, a Lucky? Esetleg Liam Neeson újabb akciózása a The Commuter - Nincs kiszállás képében? A Kicsinyítés apró Matt Damona? A Micimackó megteremtéséről szóló Viszlát, Christopher Robin? A mindenkit elvarázsoló Floridai álom? Gerard Butler zsarus keménykedése a Gengszterzsarukban? Gary Oldman parádés alakítása A legsötétebb órában? Egy elkeseredett anya harca a Három óriásplakát Ebbing határában sztorijában? Az útvesztő franchise lezárása? Vagy esetleg Ridley Scott legújabb, sok nehézségen keresztül ment filmje, A világ összes pénze? Adjátok le voksaitokat az alábbi szavazásban:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.