Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb novemberi film?

|

Álmosított az Álom doktor? Elandalított a Múlt karácsony? Karmolt Az aszfalt királyai? Elvarázsolt a Jégvarázs 2? Ledöbbentett a Valan? Letaglózott a Házassági történet? Áruld el, hogy melyik tetszett a legjobban novemberben!

Hirdetés

Számos érdekes premier került moziba 2019. novemberében, így nehéz eldönteni, hogy a tetemes mennyiségű bemutató közül melyik volt a legjobb (kivéve, ha valaki Scorsese rajongó, akkor egyértelmű), viszont mi mégis arra kérünk titeket, hogy segítsetek eldönteni. 

Hirdetés

Novembert rögtön három film nyitotta: a Ragyogás folytatása, az Álom doktor, Roland Emmerich háborús filmje, a Midway és Emilia Clarke ünnepi darabja, a Múlt karácsony. A hónap közepén befarolt a mozikba Az aszfalt királyai Christian Bale-lel és Matt Damonnal, majd befutott egy komoly témát boncolgató magyar film is, a Szép csendben. A sort a Jégvarázs 2, a Valan - Az angyalok völgye és Martin Scorsese gengszterfilmje, Az ír folytatta, hogy végül a Lidérces mesék éjszakájával, a Charlie angyalaival, a Házassági történettel és Woody Allen újdonságával (Egy esős nap New Yorkban) zárjunk. Szerintetek melyik volt a novemberi felhozatal legjobbja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.