Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb film 2022 októberében?

|

Aki a múlt hónapban mozizott, az többek között Black Adammel, Michael Myersszel, Toldival és egy éneklő krokodillal is összefuthatott, de melyik volt a legkellemesebb találkozás?

Hirdetés

Ha nem szeretnétek lemaradni egyetlen mozis premierről sem, akkor azt tanácsoljuk, hogy mindenképpen nézzetek vissza sűrűn a nagy filmes premiernaptárunkhoz, ugyanis 2022-re és már 2023-ra vonatkozóan is folyamatosan követjük és frisstjük a megjelenéseket. 

Október esetében is számos alkotást mutattak be, akadt a felhozatalban blockbuster, horrorfilm, animációs film, romantikus darab dráma és szatíra is, mindenki megtalálhatta a számítását a felhozatalban, de a kérdés ismét adja magát: nektek melyik tetszett a legjobban?

Hirdetés

A hónapot rögtön George Clooney és Julia Roberts romantikus vígjátéka (Beugró a paradicsomba) nyitotta, de sokak számára ennél is szórakoztatóbb volt Ruben Östlund modern szatírája (A szomorúság háromszöge). A jó kedvet egy horrorral (A Halloween véget ér) és egy krimivel (Szent pók) fojthatták le a nézők, hogy aztán megérkezzen a vásznakra Black Adam, Toldi, Mrs. Harris, Sissi (Fűző) és Antall József (Blokád) is. Október vége aztán még változatosabb volt, hiszen egyszerre került mozikba horror (Az iker, Démoni fény), műfaji keverék (Amszterdam), zenés film (Krokodili) és dráma (Hétköznapi kudarcok) is. Persze ennél több jelent meg, szóval a lista ezúttal sem teljes. 

Szerintetek melyik volt az októberi felhozatal legjobbja?

Kommentben természetesen örömmel várjuk, hogy kifejtsétek, melyik filmre miért voksoltatok!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.