Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb film 2022 szeptemberében?

|

Az ősz első mozis felhozatala nem volt olyan acélos, mint szerettük volna, de így is beköszönt Bruce Willis, Idris Elba, Florence Pugh és Sam Rockwell is.

Hirdetés

Aki szeretne naprakész maradni a mozis megjelenésekkel kapcsolatban, annak érdemes sűrűn visszanéznie a nagy filmes premiernaptárunkhoz, hiszen folyamatosan frissítjük, de akkor sem marad le semmiről, ha a főoldalt nézi, hiszen minden hónap végén igyekszünk felhívni a figyelmet a következő havi felhozatal legérdekesebb darabjaira. 

Nem volt ez másképp szeptember esetében sem, hiszen romantikus darab, horror, krimi, dráma, sci-fi, thriller és dokumentumfilm egyaránt képviseltette magát a kínálatban. A változatosságra tehát nem lehetett panasz, viszont kíváncsiak vagyunk rá, hogy nektek melyik tetszett a leginkább. 

Hirdetés

A hónapot Bruce Willis egyik utolsó filmje (Rosszkor, rossz helyen), egy vámpíros horror (A meghívás) és Emma Thompson dramedyje (Minden jót, Leo Grande) nyitotta, majd a dzsinné vált Idris Elbával (Háromezer év vágyakozás), egy dél-koreai sci-fi őrülettel (Alienoid) és Alex Garland újdonságával (Ők) robogtunk tovább. Szeptember közepétől a magyar szinkronnal foglalkozó Magyar hangja... és egy újabb hazai alkotás (Nyugati nyaralás) került bemutatásra, majd a hónap vége felé mozikba került a felújított Avatar, az Erőss Zsoltról és Sterczer Hildáról szóló Magasságok és mélységek, valamint Olivia Wilde botrányoktól övezett rendezése, a Nincs baj, drágám is. A hónapot Sam Rockwell és Saoirse Ronan "ki tette?" típusú nyomozása (Ecc, pecc, ki lehetsz?) és egy újabb horror (Mosolyogj) zárta. Persze ennél több jelent meg, szóval a lista nem teljes. 

Szerintetek melyik volt a szeptemberi felhozatal legjobbja?

Kommentben természetesen örömmel várjuk, hogy kifejtsétek, melyik filmre miért voksoltatok!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.