Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb film 2023 januárjában?

|

Aki januárban mozizott, az beülhetett horrorra, krimire, akcióra, dramedyre, önéletrajzi filmre, drámára és szerelmes filmre is, de melyik volt a legjobb, a legmaradandóbb élmény? Erre keressük a választ.

Hirdetés

Így február vége felé haladva egyre több Oscar-esélyes filmre válthattunk már jegyet, de januárban még visszafogottan adagolták a forgalmazók azokat az alkotásokat, amelyek díjjal távozhatnak a következő, szám szerint 95. gáláról márciusban (ha kimaradt volna, nézzétek át a jelöltek listáját). 

Noha Damien Chazelle újdonsága, a Babylon hoppon maradt, azonban a Steven Spielberg által rendezett A Fabelman család simán távozhat szoborral, a Martin McDonagh nevével fémjelzett A sziget szellemei pedig az egyik legnagyobb nyertese lehet a 2023-as Oscarnak. 

Hirdetés

Persze ezeken kívül is bőven volt mit nézni januárban. A hónapot rögtön két veterán rendező új projektje nyitotta: David Cronenberg A jövő bűneit, Guy Ritchie a Fortune-hadművelet: A nagy átverést tárta a magyar nézők elé. Ezeket egy újabb gyilkos baba, M3GAN, valamint a mogorva Tom Hanks (Az ember, akit Ottónak hívnak) követte, de befutott a Jövő nyár című magyar mű is.

Majd jött a már említett Babylon és A Fabelman család, beleértve a Martin Lawrence főszereplésével készült Angyalok gyilkosát is. Januárt a Colin Farrellel és Brendan Gleesonnal készült A sziget szellemei, a Gerard Butlerrel és Mike Colterrel megvalósított A gép, valamint a Lily James rajongóit megcélzó Mi köze ennek a szerelemhez? zárta. Persze ennél több volt, szóval a lista nem teljes. 

A kérdés viszont adja magát: szerintetek melyik volt a januári felhozatal legjobbja?

Kommentben természetesen örömmel várjuk, hogy kifejtsétek, melyik filmre miért voksoltatok!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.