Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb film 2023 szeptemberében?

|

Visszatért a horrorapáca, újra nyomoz Hercule Poirot, negyedszerre is akcióznak Barney Rossék, és újabb sci-fi készült az MI-ről. De melyik volt a legjobb?

Hirdetés

Nem tudjuk elégszer ismételni, hogy néha lessetek rá a filmes premiernaptárunkra, vagy mentsétek le könyvjelzőbe, hiszen folyamatosan frissítjük, így nem maradtok majd le egyetlen mozis premierről, valamint az ezekkel kapcsolatos kritikáinkról sem (a streaminges és sorozatos írásainkat viszont itt nem találjátok meg, ellenben a kritikánk menüpontban mindet böngészhetitek). 

Augusztus olyan felhozatallal búcsúsztatta a nyarat, mint a Meg 2: Az árok, a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz, a Gran Turismo, a Kék Bogár, a Kivert kutyák és A védelmező 3., és aki amiatt félt, hogy szeptemberben nem lesz mit néznie, annak alaptalan volt az aggodalma. 

Hirdetés

Az ősz első hónapjában is meglehetősen változatos volt a kínálat. Rögtön Az apáca 2-vel, a Bazi nagy görög lagzi 3-mal és Liam Neeson újdonságával, a Megtorlással indítottunk, aztán egy héttel később már többek között a Miután annyi minden történt című romantikus drámát, a Szeánsz Velencében névre keresztelt Agatha Christie-adaptációt és a tetoválásról szóló Varratot nézhettük. 

Szeptember második felében sem maradtunk néznivaló nélkül: ekkor debütált a Feláldozh4tók, amivel Sylvester Stallone elbúcsúzott a franchise-tól, valamint két horror, a Végtelen víztükör és az Ahol a sötétség lakozik is. A hónapot aztán olyan alkotások zárták, mint a Zsivány Egyes rendezőjének legújabb sci-fije, Az alkotó vagy A szerelem természete című romantikus film. A lista természetesen nem teljes, de a kérdés így is adja magát: melyik volt szerintetek a legjobb?

Kommentben örömmel várjuk, hogy kifejtsétek, melyik filmre miért voksoltatok!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.