Hirdetés

Durván eltolták az Aquaman 2-t, nem úszta meg a Shazam! folytatása sem

|

Komoly gondok vannak a Warner háza táján?

Hirdetés

Ha azt hittétek megússzátok ezt a napot aggasztó Warner hír nélkül, akkor bizony rosszul hittétek. A stúdió ugyanis komoly változásokat eszközölt néhány filmjének bemutatódátumán. A Black Adam megúszta, de a Shazam! Az istenek haragja, és az Aquaman folytatása csúnyán hátrébb került a naptárban.

Kezdjük a kisebbik rosszal: a Shazam! folytatása eredetileg 2023 nyarán debütált volna, hogy aztán átkerüljön 2022. december 21-re, amely egészen mostanáig a végleges dátumnak tűnt. Nemrég azonban kiderült, hogy a film pár hónappal mégis később kerül csak a mozikba: pontosabban 2023. március 17-én. Ebből viszont következik a nagyobbik rossz: ez ugyanis idáig az Aquaman és az elveszett királyság bemutatóidőpontja volt, ám a Warner úgy döntött, hogy ezt is eltolja, méghozzá nem is kicsit: a film csak 2023. december 25-én, egy évvel az eredeti dátum után kerül a mozikba.

Hirdetés

A Shazam! eltolása még érthető is, hiszen a filmnek az Avatar: A víz útjával kellett volna megküzdenie a nézők kegyeiért. Ez pedig könnyen nagy falatnak bizonyulhatott volna, amit a Warner nem mert bevállalni, ellenben a márciusi premierrel, amely idén Robert Pattinson Batmanjének is láttuk, hogy milyen jól bevált (770 millió dollár világszerte). Az Aquaman 2. mögött álló döntés viszont egyelőre érthetetlen. Valószínűleg nem akarták megkockáztatni, hogy az Avatar (és a Fekete Párduc 2) után még ők is víz alatti témával foglalkozzanak, és utolsóként ők szívják meg a legjobban. De lehet, hogy több idő kell még az utómunkálatokra. 

Itt még margóra megjegyeznénk, hogy felbukkantak az interneten olyan hírek, hogy a csúszások okai abban keresendőek, hogy a Warner Bros. Discovery-nek csak két film bemutatására van elég pénze az év hátralévő részében, amit a Black Adamre és a Don't Worry Darlingra költenek. Nem tudjuk, hogy valóban így van-e, de tekintve, hogy mi zajlik most a stúdió háza táján, könnyen igaznak bizonyulhat.

A bemutatónaptár átrendezése részeként további alkotásokban is változás állt be. Felbukkant például egy cím nélküli Warner eseményfilm 2023. február 10-i bemutatóval; az Evil Dead Rise 2023. április 4-én, a Démonok között spinoff, Az apáca folytatása pedig 2023. szeptember 8-án kerül a mozikba. A Salem's Lot pedig - amelyet 2023. április 21-én terveztek bemutatni -, egy még be nem jelentett időpontra került át ugyanebben az évben.

Már csak egy kérdésünk van, kedves Warner: mi lesz a Flash film sorsa?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.