Hirdetés

Ezeket a sorozatokat torrentezték le a legtöbbször 2021-ben

|

Sokat változott a lista a tavalyihoz képest.

Hirdetés

Az elmúlt néhány évben már megszokottá vált, hogy a Torrent Freak nevezetű oldal minden év végén elemzi a legtöbbet torrentezett sorozatok számait, hogy megállapítsa, melyiket töltötték le a legtöbbször illegálisan az emberek. Nagyon sokáig a Trónok harca volt a képzeletbeli dobogó első helyén, de a sorozat befejeztével 2020-ban új "bajnokot" avathattunk a The Mandalorian képében. A tavalyihoz képes viszont idén egy egészen más lista állt össze, egy cím kivételével ugyanis teljesen kicserélődött a top 10-be bekerülő sorozatok felhozatala.

Hirdetés

Az oldal hozzáteszi, hogy számításaik az egyes epizódok letöltési számain alapulnak. Ami azt jelenti, hogy az évadcsomagok alulreprezentáltak lehetnek, és hátrányba került néhány olyan cím, amiknek egyszerre vált elérhetővé az egész évadjuk. Becsléseik alapján ugyanis a Netflix idei egyik nagy dobása, A nagy pénzrablás az 5. helyet szerezhette volna meg, míg a másik, a Nyerd meg az életed! (Squid Game) szintén bekerült volna a legjobb 10-be. Na de lássuk a teljes listát, ezek voltak 2021 legtöbbet letöltött sorozatai:

1. WandaVision

2. Loki

3. Vaják

4. A Sólyom és a Tél Katonája

5. Sólyomszem

6. What if...?

7. Alapítvány

8. Rick és Morty

9. Arcane

10. Az Idő kereke

Titeket meglepett valamelyik sorozatnak a helyezése?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.