Hirdetés

Top 10 - a legolvasottabb cikkek (2017. április)

|

Kíváncsi vagy, hogy milyen Disney filmek várhatóak a közeljövőben? Lemaradtál róla, hogy Stallone beperelte a Warner Bros.-t? Érdekelne, hogy Ian McKellen miért nem vállalta el Dumbledore szerepét? Akkor tarts velünk és derítsd ki!

Hirdetés

Közel kétszáz bejegyzéssel hagytuk magunk mögött áprilist, amelyek között akadt szép számmal olyan is, amire nagyon sokan kíváncsiak voltatok. Ezekből szemezgettünk most.

Hirdetés

10. Sötétebb, félelmetesebb lesz a Jurassic World folytatása

Bár az első Jurassic World is tartogatott parásabb pillanatokat, de mégsem ez dominált (hanem az Indominus rex, hehe). A franchise aktuális főhőse, Chris Pratt nyilatkozós kedvében volt és mesélt róla kicsit, hogy hányszor fogjuk átrendezni a mellettünk ülő ujjperceit (vagy gravírozni a szék karfáját) a folytatás megtekintése közben. 

9. Rekordot döntött a Thor: Ragnarok első trailere

Thornak csak össze kellett haverkodnia Hulkkal és lám, máris faljuk következő, immáron kozmikus kalandjának első ízelítőjét. Persze nem kicsit hozzájárul ehhez Cate Blanchett kisugárzása, aki garantáltan megetette volna velünk a brokkolit a menzán (bár ha figyelembe vesszük, hogy a Möjmöjt is úgy roppantja szét, mint a ropit, akkor még a tányért is elropogtattuk volna). Thorténelembe illő pillanat lett volna! 

8. Tűnj el! - Kritika

A színészként és íróként tevékenykedő Jordan Peele először állt a kamera mögé, azonban aki arra számított, hogy egy újabb Keanu: Macskalandot kapunk tőle, az alaposan tévedett: a kritikusok kizárólag szuperlatívuszokban hajlandóak beszélni horrorjából, amely kritikánk szerint: "Eredeti, átgondolt, fordulatokkal teli, meghökkentően abszurd fináléval megtoldott darab, ami amennyire okos és amennyire releváns, annyira szórakoztató és félelmetes". 

7. 30 színész, akik a DC és a Marvel filmjeiben is szerepeltek

Mint ahogy az a szerkesztőségben ismeretes, Pavlics Tamás kollégánk szótárából hiányzik a "rövid" kifejezés (egy Flash hír tőle felér a Háború és békével), így cseppet sem meglepő, hogy az eredetileg sokkal rövidebbre (szótár fellapoz) tervezett crossover-színész összeállításunk végül cikkszörnyeteggé vált. Viszont aranyat ér minden bekezdése. 

6. Rosario Dawson alakíthatja Ahsoka Tano-t a Star Wars filmekben

Rosario Dawson kívánsága egészen a hatodik helyig küzdötte fel magát, ebből is látszik, hogy mennyien kedvelik a Star Wars - A klónok háborúja animációs sorozat különleges jedijét (aki felbukkant a Star Wars: Lázadókban is). Mi maximálisan támogatjuk az ötletet, főleg ha a színésznő a fenti képen látható szerelésben akciózna. 

5. Stallone beperelte a Warner Bros.-t A pusztító miatt

Mindig azok a piszkos anyagiak! Ezúttal azonban Sly joggal pipa a kiadóra bizonyítékokkal a zsebében, így ha a Warner nem vigyáz, a pusztító elperli a következő Suicide Squad árát. És ezúttal Wesley Snipes sem tud segíteni. 

4. 10 idő előtt elkaszált sorozat

Több sorozat elkaszálásakor mondtuk bosszúsan, hogy "C'est La Vie", mint szerettük volna, amelyek közül sokat ma is tüskének érzünk. Szubjektív listánkban tíz olyan szériát választottunk ki, amikben lett volna még potenciál, de már nem érhették meg, hogy bizonyítsanak. (Igen, rád nézünk, kedves Whedon. Mi van a Firefly visszatérésével?!)

3. Ezek az élőszereplős Disney-filmek várhatóak a közeljövőben

Guy Ritchie-féle Aladdin, Tim Burton fejéből kipattanó Dumbo, a Z világháború rendezőjétől várható Róbert Gida... vajon a Disney mit szívhatott a közelmúltban? És a felsorolás itt még nem ér véget, hiszen a Twist Olivértől kezdve a Szörnyelláig bezárólag az elkövetkezendő években több fronton is próbál majd hatni a Miki egeres cég a bennünk élő gyerkőcre, mi pedig ugyanolyan csillogó szemmel fogunk jegyet váltani, ahogy tettük azt A dzsungel könyve vagy éppen a Szépség és a szörnyeteg esetében is. Nyilván. 

2. Carrie Fisher visszatér a Star Wars 9-ben, méghozzá CGI nélkül

Ha van valami, amin nem tudunk meglepődni, akkor az mindenképpen az, hogy Carrie Fisher felkerült a dobogóra. Kedvenc hercegnőnk immáron ténylegesen egy messzi-messzi galaxisból követi a Star Wars franchise alakulását, azonban még nem köszöntünk el tőle végleg: a Star Wars 8-ban biztosan feltűnik, de a 9. résszel kapcsolatban több, egymásnak ellentmondó nyilatkozat is érkezett az utóbbi időben. Mi az egyikről értekeztünk kicsit. 

1. Ian McKellen elárulta miért nem vállalta Dumbledore szerepét

Mint kiderült, Szürke Gandalf megformálójának jó oka volt arra, hogy nem bújt ismét egy mágus bőrébe, erre a mondanivalóra pedig annyira kíváncsi voltatok, hogy McKellen mester nyilatkozta kiérdemelte 2017. áprilisában a legolvasottabb cikk címet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.