Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt május legjobb filmje?

|

Megérkezett A galaxis őrzői 3, beszáguldott a Halálos iramban 10, szerencsét próbált A kis hableány, jött új horror és Robert De Niro is komédiázik: de melyik volt a legjobb közülük?

Hirdetés

Szolgálati közlemény: ne felejtsetek el néha visszanézni a nagy filmes premiernaptárunkhoz, vagy lementeni könyvjelzőbe, hiszen folyamatosan frissítjük, ezáltal nem maradtok majd le egyetlen mozis premierről, valamint az ezekkel kapcsolatos kritikáinkról sem.

Az áprilisi felhozatal (Super Mario Bros.: A film, Air - Harc a legendáért, Renfield, Amitől félünk) felvezette a májusi nagy durranásokat, hiszen régóta várt folytatás, romantikus vígjáték, családi őrület, élőszereplős klasszikus és horror is helyet kapott a kínálatban, ismételten volt mit nézni. 

Hirdetés

A hónapot James Gunn utolsó (?) Marvel-filmje, A galaxis őrzői 3 nyitotta, amely egyúttal az eddig megismert csapat végső kalandja is volt. Ezt a Könyvklub folytatása és Timur Bekmambetov újdonsága (Feltámadás) követte, majd a hónap közepén beszáguldott a Halálos iramban 10 is, amely Jason Momoának köszönhetően nem lett olyan rémes, mint a Halálos iramban 9.  

Májust aztán a nagy prot kavart "élőszereplős" A kis hableány, Robert De Niro új vígjátéka (Ürömapám), egy különleges horror (Röfi) és a Sam Heughan-Priyanka Chopra duóval készült Ráadásszerelem című romantikus film zárta. A felhozatal nem volt olyan erős, mint lehetett volna (persze nem soroltunk fel mindent), de azért így is megkérdezzük: melyik volt szerintetek a legjobb?

Kommentben örömmel várjuk, hogy kifejtsétek, melyik filmre miért voksoltatok!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.