Hirdetés

A Pókember és a Dűne is az élmezőnyben van az Oscar közönségdíj-szavazásán

|

A lista első tíz filmje került leleplezésre.

Hirdetés

Továbbra is félelemmel teli várakozás övezi az idei Oscar-díjátadót. A filmvilág legnagyobb elismerésének évek óta tartó hanyatlását idén úgy próbálja meg visszafordítani az Akadémia, hogy három év után ismét lesz műsorvezetője az eseménynek (mindjárt három is); nyolc díj átadását egyszerűen kihagyja az idei élő közvetítésből, valamint egy olyan közönségdíjjal, amelyre a nézők a Twitteren szavazhatnak azon kedvenc filmjeikre, melyeket a legjobbnak tartottak az elmúlt évből.

Hirdetés

Hogy mi sül ki ebből az egészből megtippelni sem lehet, mindenesetre az Akadémia nemrég megosztotta a Közönségdíj-szavazás jelenlegi állása szerint az első tíz filmet, akik közül kikerülhet majd a nyertes a díjátadón. Fontos leszögezni, hogy ábécé sorrendben fedték fel a címeket, nem az aktuális helyezésük szerint, szóval ez ne tévesszen meg senkit. A végső győztes jelen állás szerint A halottak hadserege, a Hamupipőke, a ne, az Eleven kór, a Minamata, A kutya karmai közt, az Énekelj 2, a Pókember: Nincs hazaút, a The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag, és a Tick, Tick...Boom! valamelyike közül kerülhet ki.

Az idei Oscar-díjátadó március 27-én kerül megrendezésre. Ti kinek adnátok ezt a közönségdíjat?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.