Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb márciusi film?

|

Rekordmennyiségű premierrel halmozott el minket 2018. márciusa, elvégre több mint harminc új filmet mutattak be a mozik, köztük olyanokat, mint a Ready Player One, a Tomb Raider, a Lady Bird és a Nyúl Péter. De melyik volt a legjobb?

Hirdetés

Az áprilisi felhozatal már lényegesen visszafogottabb, márciusban azonban nem győztük kapkodni a fejünket, amikor csütörtököt mutatott a naptár, hiszen rengeteg film próbált becsábítani minket a mozikba, ahogyan azt a filmajánlónkban is igyekeztünk kihangsúlyozni. 

Hirdetés

A kérdés már csak az, hogy számotokra melyik tetszett a legjobban. Titeket is elvarázsolt a Lady Bird? Izgalmas volt a hazánkban forgatott Vörös veréb? Jó volt elvonatozni Busanba egy zombi expresszel? Kellemesen szórakoztatok Chris Hemsworth 12 katonáján? Minőségibbnek gondoltátok a Bruce Willis nevével fémjelzett Bosszúvágyat, mint mi? Titeket is annyira magába szippantott a Tomb Raider és a Ready Player One, mint szerkesztőnket? Netalántán a Vándorszínészekhez, a Szellemek házáhozMária Magdolnához és Nyúl Péterhez húz a szívetek? Segítsetek eldönteni, voksoljatok a kedvenc filmetekre az alábbi szavazásban: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.