Hirdetés

Egy egész héten át az Aliennel foglalkoztunk, íme az összefoglaló

|

A nyolcadik utas: a Halál 45. évfordulója alkalmából készültünk kvízzel, visszatekintővel, podcasttel és számos más izgalommal is. Ha bármelyikről lemaradtál, most pótolhatod!

Hirdetés

Márciusban indítottuk el legújabb kezdeményezésünket, a tematikus hetet, amelynek keretében egy-egy kultikus alkotással foglalkozunk hét napon keresztül, természetesen egy kerek évforduló kapcsán. A legelső ilyen film a 25. évfordulóját ünneplő Mátrix volt: kvízzel, szinkroninterjúval, érdekességekkel, podcasttal és visszatekintővel készültünk, valamint kitértünk arra is, hogy milyen filmekre volt hatással a Mátrix, illetve miért is olyan zseniális az alkotás szinkronparódiája, a Vektor

Sokan szerettétek ezt a koncepciót, így május végén megejtettük a következő felvonást, A nyolcadik utas: a Halál 45. "születésnapja" alkalmából Alien-hetet tartottunk május 20. és 26. között, hogy kellőképpen megünnepeljük Ridley Scott klasszikusát, amely műfajt teremtett (és ki is nyírta azt). 

Hirdetés

Az említett időszakban minden napra készültünk egy-egy tematikus tartalommal, amely sokakhoz eljutott ugyan, de a közösségi médiás algoritmusok szeszélyesebbek, mint egy xenomorf és toxikusabbak is annál, így az alábbiakban összeszedtük röviden a kikerült anyagokat emlékeztetőként, ezáltal egyetlen kattintással bepótolhatjátok a kimaradt tartalmakat: 

Nektek hogy tetszenek ezek a tematikus hetek? Folytassuk még?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.