Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb film 2023 augusztusában?

|

Befutott a Meg folytatása, visszatértek a Tini Nindzsa Teknőcök, megkaptuk a Gran Turismo videojáték feldolgozását, bemutatkozott az új DC-film és Denzel Washington is akciózott. De melyik volt a legjobb?

Hirdetés

Emlékeztető: ne felejtsetek el néha rákukkantani a nagy filmes premiernaptárunkra, vagy lementeni könyvjelzőbe, hiszen folyamatosan frissítjük, így nem maradtok majd le egyetlen mozis premierről, valamint az ezekkel kapcsolatos kritikáinkról sem. Ráadásul a sztrájk miatt több film is csúszni fog (a Dűne 2-t és Zendaya újdonságát, a Challengers-t már el is tolták), ezt is igyekszünk lekövetni. 

Július meglehetősen erős felhozatallal igyekezett becsábítani a nézőket a mozikba, hiszen rögtön az Insidious: A vörös ajtóval nyitott, majd jöttek sorban olyan blockbusterek, mint a Mission: Impossible - Leszámolás 1. rész, az Oppenheimer és a Barbie. Végül egy romantikus film (Amikor szerelembe estünk), egy horror (Beszélj hozzám!) és egy rémsztori (Kísértetkastély) zárta a hónapot. 

Hirdetés

Szerencsére augusztusban is volt mire jegyet váltani, változatos volt a kínálat. A Meg 2-ben Jason Statham csapott össze másodszorra is egy gigantikus cápával, A félelem fészkében a The Boys sorozatból is ismert Antony Starr paráztatott, a Katicabogár és Fekete Macska kalandjai - A mozifilm pedig a sorozat rajongóit szólította meg. Ezt követte a kiváló Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz és a Gran Turismo videojáték adaptációja, a Valami van az ablakban című horrorról nem is beszélve. 

A hónap második felében aztán befutott az előző DC filmes univerzum egyik utolsó alkotása, a Kék Bogár, és megtapasztalhattuk, hogy milyen kutyákat káromkodni hallani (Kivert kutyák). Augusztust pedig Hollywood egyik legkedveltebb színésze, Denzel Washington zárta azzal, hogy trilógiává bővült A védelmező 3., és ezzel elvileg el is búcsúzott karakterétől, Robert McCalltól. 

A lista természetesen nem teljes, de a kérdés így is adja magát: melyik volt szerintetek a legjobb?

Kommentben örömmel várjuk, hogy kifejtsétek, melyik filmre miért voksoltatok!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.