Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb film 2023 júniusában?

|

Új Pókember-, Transformers-, Pixar- és DC-filmet mutattak be, valamint Wes Anderson újdonságára is beülhettünk. De melyik volt a legjobb?

Hirdetés

Mint mindig, úgy ezúttal is felhívjuk rá a figyelmet, hogy ne felejtsetek el néha visszanézni a nagy filmes premiernaptárunkhoz, vagy lementeni könyvjelzőbe, hiszen folyamatosan frissítjük, ezáltal nem maradtok majd le egyetlen mozis premierről, valamint az ezekkel kapcsolatos kritikáinkról sem.

A májusi felhozatal (A galaxis őrzői 3, Halálos iramban 10, A kis hableány) felvezette a júniusi nagy durranásokat, hiszen kaptunk Stephen King-adaptációt, Pókember-folytatást, Transformers-rebootot, Wes Anderson- és Guy Ritchie-művet, Pixar-remeket, DC-alkotást, Indiana Jones búcsút, második világháborús John Wicket, valamint egy korhatáros vígjátékot is. 

Hirdetés

A hónapot rögtön a Pókember: A Pókverzumon át és A mumus nyitotta, amit egy héttel később a Transformers: A kihalás kora, az Asteroid City és a Konstrukció követtek. Ezután újabb tumultus következett, hiszen egy napon debütált az Elemi, a Flash: A Villám, a Thomas Jane nevével fémjelzett Amerikai kopó, valamint a Követés című horror is. Június végét először a Jennifer Lawrence főszereplésével készült Barátnőt felveszünk és a Gerard Butlerrel összehozott Kandahár, majd az Indiana Jones és a tors tárcsája, a Sisu, továbbá a Ruby Gillman, tinikráken zárták. 

A lista természetesen nem teljes, de a kérdés így is adja magát: melyik volt szerintetek a legjobb?

Kommentben örömmel várjuk, hogy kifejtsétek, melyik filmre miért voksoltatok!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.