Hirdetés

Egy felmérés szerint a Pókember: Idegenben a nyár legjobban várt filmje

|

Rengetegen várják a hálószövő következő kalandját.

Hirdetés

Bár a nyár hivatalosan csak június 21-én kezdődik, a filmiparban hagyományosan már a májusi hónappal megindul a nyári szezon, sőt, az elmúlt pár évben ez még inkább kitolódott április második felére. Idén a Bosszúállók: Végjáték nyitotta meg a blockbusterek sorát április 26-án, mely az év legnagyobb durranása volt minden tekintetben, ám ezen kívül is érkeznek még majd jócskán szórakoztató alkotások.

Hirdetés

Ezekről készített egy felmérést nemrég az egyik legnagyobb amerikai jegyértékesítő oldal, a Fandango, melyben azt kérdezték meg az emberektől, hogy melyik filmet várják a legjobban az augusztusig tartó időszakban. Ebből pedig kiderült, hogy a nézők továbbra is a Marvel Filmes Univerzumért vannak oda legjobban, hiszen a Pókember: Idegenben végzett a szavazás legelőkelőbb helyén:

A legjobban várt nyári blockbuster

A legjobban várt családi film

Írjátok meg a kommentek között, hogy ti mit vártok ezek közül leginkább! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.