Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered 2020 filmjeit?

|

Tavalyi év, tavalyi filmek, friss és mosolyra fakasztó élményekkel tele...

Hirdetés

Kissé fura visszaemlékezni 2020-ra, vagyis a tavalyi évre, több okból is kifolyólag. Egyrészt nagyon közeliek és frissek az élmények. A legutóbbi évösszegző gigacikkünkben mindezt ki is fejtettük, beleértve a kedvenc filmjeinket, sorozatainkat és egyéb előrelátó (és valljuk, be ma már megmosolyogtató) következtetéseinket. Másrészt nem mehetünk el szó nélkül a világot megrengető koronavírus-járvány mellett sem, hiszen ahogy az élet minden területére, úgy a filmes világra is kifejtette igencsak borzalmas hatásait. Rengeteg késés, halasztás, csúsztatás és egyben beszüntetés írható ennek a számlájára, amelyek mind a mai napig formálják és változtatják a premiereket, megjelenéseket. Reméljük, jövőre már nem kell ugyanerről beszámolnunk, de addig is nézzük meg, miknek örülhettünk a hol nyitva, hol zárva tartott mozikban.

Hirdetés

A körülmények ellenére 2020-ban ismét egy olyan évnek örülhettünk, amikor a különböző műfajok és filmes stílusok kedvelői megtalálhatták a maguk kedvenc csemegéjét. Ha életrajzi alkotásra vágytunk, megkaptuk a Manket és Aaron Sorkin tárgyalótermi drámáját. Ha Disney filmekért dobbant a szívünk, akkor az Előre, a Lelki ismeretek vagy éppen a Mulan volt kéznél. Ha szimplán csak lazítani szerettünk volna, akkor az Enola Holmes, a Sonic, a sündisznó vagy a Karácsonyi meglepi volt terítéken. Ha elmélyedni szerettünk volna súlyos kérdésekben, akkor a Még egy kört mindenkinek, Az 5 bajtárs és A befejezésen gondolkozom filmeket vágták hozzánk. ?men ,totadnom sejlet a inrí élefazssiv ennel sonéop eriynnem náscpak ima ,mes ttellem teneT a ,ejif-ics ótzsogem kascnegi naloN rehpotsirhC lüklén ózs le knütehem men ezsrep eD. Mindezeken felül Az éjféli égbolt, a Snow Hollow farkasa, a Minari: A családom története vagy a Ma Rainey: A blues nagyasszonya is mind-mind üde színfoltja lett 2020-nak.

Nektek mi volt 2020-ban a legutolsó film, amit moziban láttatok a lezárások előtt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.