Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb júliusi film?

|

Nem 2019 júliusáé volt a legerősebb filmfelhozatal, de így is olyan premierekre válthattunk jegyet, mint a Pókember: Idegenben, A kis kedvencek titkos élete 2, a Fehér éjszakák és Az oroszlánkirály. Szerintetek melyik volt a legjobb?

Hirdetés

Mozgalmas júliust tudhatunk magunk mögött, hiszen rangsoroltuk az eddigi Marvel filmeket és filmzenéket, rávetettük magunkat a Stranger Things 3. évadára és a Dark 2. szezonjára, összeszedtük a Comic-Con képregényes bejelentéseit, újráztunk az eddigi Preacher évadokból, véleményeztük a "James Bond fekete nő lehet" témát és folytattuk a forgatókönyvírós cikksorozatunkat is. 

Hirdetés

A kritikákról pedig még nem is beszéltünk, merthogy most is igyekeztünk minél több filmre eljutni. A hónapot rögtön A kis kedvencek titkos élete 2 és a Pókember: Idegenben nyitotta, a jó hír pedig az, hogy egyik sem hozott szégyent az elődjére. Egy leheletnyivel a Szupercella 3 is nézhetőbb volt a második felvonásnál, Az oroszlánkirály új feldolgozása viszont sokak számára hatalmas csalódás volt - de nem járt különbül Luc Besson új akciófilmje, az Anna sem. Kollégáink számára ilyen megpróbáltatások után pont a Fehér éjszakák által képviselt trauma jelentett felüdülést, amely paradoxon, de szóról-szóra igaz. Szerintetek mi volt a legjobb júliusi premier?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.