Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb film 2023 áprilisában?

|

Berobbant a Super Mario Bros. film, Russell Crowe ördögöt űzött, Nicolas Cage szívta a vérünket, Joaquin Phoenix zavarba ejtett és volt romantikázás is a Gyönyörű sorscsapással. De melyik volt a legjobb közülük?

Hirdetés

Ha még nem tettétek volna, mindenképp mentsétek el könyvjelzőbe a nagy filmes premiernaptárunkat, hiszen folyamatosan frissítjük, így ha hetente legalább egyszer ránéztek, nem maradtok majd le egyetlen mozis premierről, valamint az ezekkel kapcsolatos kritikáinkról sem.

A márciusi dömping (John Wick 4, Creed 3, Sikoly 6, Shazam! Az istenek haragja, Dungeons & Dragons: Betyárbecsület) után az áprilisi felhozatal már visszafogottabb volt, de azért így is volt miből választaniuk a nézőknek, hiszen animációs film, igaz történet, horror, akció, romantikus film, sci-fi, dráma, dokumentumfilm, anime és felújított klasszikus egyaránt bemutatásra került. 

Hirdetés

A hónapot a Super Mario Bros.: A film, a Michael Jordan és a Nike házasságát bemutató Air - Harc a legendáért, a Russell Crowe nevével fémjelzett A pápa ördögűzője és egy új magyar film, a Háromezer számozott darab nyitották, majd egy hétre rá csatlakozott hozzájuk a Nicolas Cage és Nicholas Hoult főszereplésével készült Renfield, a young adult bestseller regényből készített Gyönyörű sorscsapás, a Suzume című anime, a Rubikon: A Föld végnapjai sci-fi és egy rendezői debüt, Az első kettő. 

Május második felében aztán megérkezett többek között Ari Aster újdonsága, az Amitől félünk, a magyar vízilabda-válogatott aranykorszakát bemutató A nemzet aranyai és egy thaiföldi horror, A szörny is, hogy végül egy megrázó dokumentumfilmmel (Egy újságíró meggyilkolása) zárjunk. Természetesen ennél több film jelent meg, így a lista ezúttal sem teljes, de a kérdés adja magát: szerintetek melyik volt az áprilisi mozis kínálat legjobbja?

Kommentben örömmel várjuk, hogy kifejtsétek, melyik filmre miért voksoltatok!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.