Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb film 2023 márciusában?

|

Új Creed, Micimackó, Sikoly, Shazam és John Wick filmek érkeztek, valamint olyan különlegességek is, mint a Volt egyszer egy nyár, a Kojot négy lelke és A csendes lány. De melyik volt a legjobb közülük?

Hirdetés

Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy ha nem szeretnétek lemaradni egyetlen mozis premierről sem, akkor minden héten nézzetek rá a nagy filmes premiernaptárunkra, ugyanis a 2023-as felhozatalra vonatkozóan folyamatosan követjük és frissítjük a megjelenéseket. 

Itt ráadásul megtaláljátok a mozis bemutatókról írt kritikáinkat is, márpedig márciusban is bőven volt miről értekezni: többek között bővült a Rocky franchise, Micimackó átment brutálisba, magyar sci-fi érkezett, Ghostface visszatért gyilkolni, Shazam ismét lazázott egyet, John Wick pedig úgy szúrta a fejeseket, mint a Dungeons & Dragons film a poénokat. 

Hirdetés

A hónapot a Creed 3, a Micimackó: Vér és méz, a The Woman King - A harcos, a 129 és a Hirtelen 70 nyitották, amiket a Sikoly 6, a Hadik és a Volt egyszer egy nyár követett. Ha ez nem lett volna elég a felhozatal feldobásához, március közepén megérkezett a Shazam! Az istenek haragja, a Kojot négy lelke, a 65 és A csendes lány is, hogy egy héttel később már a John Wick: 4. felvonáson, a Hat héten és a 13 ördögűzésen üljünk. A végső ütést aztán a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület, a Műanyag égbolt és a Talán igent mondok vitték be a pénztárcánknak. 

Persze ennél több jelent meg, szóval a lista ezúttal sem teljes, de a kérdés azért adja magát: szerintetek melyik volt a márciusi mozis kínálat legjobbja?

Kommentben természetesen örömmel várjuk, hogy kifejtsétek, melyik filmre miért voksoltatok!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.