Hirdetés

Az Empire szerint a Bosszúállók: Végtelen háború az év filmje

|

De a magazin Top 20-as listáján más meglepő filmek is helyet kaptak.

Hirdetés

Az Empire magazin decemberi száma a "Review of the Year" címszóval jelenik meg és egy 25 oldalas összeállításban vonultatja fel az év számukra legjobbnak ítélt filmjeit, valamint a szerkesztők rangsorolásait. A szám címlapján a Bosszúállók: Végtelen háború foglal helyet, míg az előfizetők Thanos csattintását kapják. És ez nem véletlen. 

Hirdetés

Az online is elérhető toplista első helyén ugyanis a Marvel tíz évet lezáró mérföldköve áll, amely az idén megjelent kiváló filmek felhozatalát tekintve kissé túlzó lehet a moziba járók számára, ugyanakkor ha úgy vesszük, hogy az idei legjobb szuperhősfilm, akkor máris erősebb lábakon áll az állítás. Nézzétek meg a teljes Top 20-at, a Végtelen háborún kívül is vannak meglepetések (a listát egészen december végéig frissíteni fogja a magazin a később érkezőkkel, így ez egy ideiglenes rangsor, később változhatnak a helyezések): 

20. Én, Tonya
19. Sosem voltál itt
18. Ne hagyj nyomot!
17. Coco
16. Hidegháború
15. Expedíció
14. Kutyák szigete
13. Örökség
12. Roma
11. Mandy
10. BlacKkKlansman
9. Fantomszál
8. Csillag születik
7. Lady Bird
6. Az első ember
5. Fekete Párduc
4. Három óriásplakát Ebbing határában
3. Hang nélkül
2. Mission: Impossible - Utóhatás
1. Bosszúállók: Végtelen háború

Ti egyetértetek az Empire-rel? A ti Top 20-as listátokon mik szerepelnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.