Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb film 2021 júniusában?

|

A júniusi felhozatal olyan filmekkel próbálta apasztani a pénztárcánkat, mint a Lelki ismeretek, a Szörnyella, a Hang nélkül 2 vagy a Halálos iramban 9. De melyik volt a legjobb közülük?

Hirdetés

Májusban kezdett visszatérni az élet a mozikba egy hosszú kihagyás után, noha ekkor még rendszerint azokat a filmeket tolták a vásznakra a forgalmazók, amiket külföldön már bemutattak, nálunk viszont még nem volt lehetőség a közönség elé tolni. Ilyen volt a Monster Hunter, a Godzilla Kong ellen, a Tom és Jerry, valamint a Mortal Kombat is. A június részben folytatta a pótlást, viszont érkeztek vadonatúj premierek is, köztük az utóbbi másfél év egyik legnagyobb blockbusterével. 

Hirdetés

A hónapot rögtön olyan alkotások nyitották, mint a Lelki ismeretek, A nomádok földje, a Spirál: Fűrész hagyatéka és A nagy visszatérők, majd átnyergeltünk a Szörnyellára, az Egy igazán dühös emberre és az új Démonok közöttre. Abban a szerencsés helyzetben voltak a Pixar-rajongók, hogy két héttel a Lelki ismeretek után máris jött a stúdió következő animációs csodája, a Luca, amit két folytatás, a Hang nélkül 2 és a Sokkal több mint testőr 2 követett. Végül olyan premierekkel zártuk a júniust, mint a mozilátogatókat visszacsalogató Halálos iramban 9, a Nyúl Péter 2 és A hívatlan.

Szerintetek melyik volt a júniusi felhozatal legjobbja?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.