Hirdetés

Három film, ami érdekelhet 2018. áprilisában

|

A Bosszúállók: Végtelen háborún kívül más filmekben is láthatunk majd rombolást ebben a hónapban: például a Dwayne Johnsonal érkező Rampage-ban vagy a Tűzgyűrű folytatásában.

Hirdetés

Az év legzsúfoltabb hónapját tudhatjuk magunk mögött, hiszen 2018. márciusában több mint harminc vadonatúj film várta a mozikban, hogy jegyet váltsunk rá. Voltak közöttük nagy csalódások (Vörös veréb, Bosszúvágy, Vándorszínészek, Szellemek háza), beteljesült álmok (Lady Bird, Vonat Busanba - Zombi Expressz, Tomb Raider, Ready Player One) és olyanok is, amik a kettő között foglaltak helyet (Nyúl Péter, 12 katona). Ezzel szemben április már sokkal visszafogottabbnak ígérkezik, persze leszámítva az év egyik legnagyobb durranását, a Marvel all-star blockbusterét. 

Hirdetés

A következő három premierre érdemes odafigyelnetek valamilyen okból kifolyólag áprilisban: 

Április 5. Tűzgyűrű: Lázadás (Pacific Rim: Uprising)

Guillermo del Toro 2013-ban egy élvezetes és látványos sci-fiben ugrasztotta össze az óriási szörnyeket a hatalmas, emberek által irányított robotokkal. Bár a pénzügyeket tekintve a Tűzgyűrű nem teljesített túl jól, az ázsiai piac nagyon vevő volt rá, ez pedig elég volt a Legendary Pictures számára, hogy zöld utat adjon a folytatásnak. Ezt Del Toro ugyan már csak producerként támogatta, viszont a rendezői székbe azt a Steven S. DeKnightot ültették, aki a Daredevil, az Angel, a Smallville és a Spartacus sorozatokon dolgozott íróként, producerként. A Tűzgyűrű: Lázadás kritikánk alapján nem tud felérni az első rész minőségéhez, azonban a Transformersen kívül nem sűrűn láthatjuk azt nagyvásznon, ahogy drabális ellenfelek csépelik egymást, így aki már ki van egy ilyenre éhezve, az adjon neki egy esélyt. 

Április 12. Rampage: Tombolás (Rampage)

Dwayne "The Rock" Johnson és Bred Peyton a Törésvonal és az Utazás a rejtélyes szigetre filmek után újfent együtt dolgozhattak az 1986-os videojáték, a Rampage feldolgozásán, amelyben a játékosok óriási szörnyeket irányítva alakították át Amerika látképét. A filmváltozatban azonban nem ők lesznek a főszereplők, hanem a Szikla, aki egy Davis Okoye nevű primatológust alakít. Az ő legjobb cimbije pedig George, az albínó majom, akiről már születése óta gondoskodik. Csakhogy egy elszabadult genetikai kísérlet hatására George egy óriási, dühöngő szörnyeteggé változik át és nem ő az egyetlen bestia. A Rampage: Tombolás kedvcsinálói olyan érzetet keltenek, mintha ebben a filmben elevenedne meg a Törésvonal, a King Kong, a Kongó, a Godzilla és a Tűzgyűrű. 

Április 26. Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infinity War)

A Marvel Filmes Univerzum szereplői (beleértve a Bosszúállókat és A galaxis őrzőit is) életük legnagyobb fenyegetésével néznek szembe Thanos (Josh Brolin) képében, aki saját okoktól vezérelve szeretné megszerezni a Végtelen Köveket, ezzel pedig pusztulást hozna a Földre is. Hőseink ezt nyilván nem hagyhatják, így a Polgárháború eseményei utáni bizonytalan időkben erőiket egyesítve veszik fel a küzdelmet a gonosz ellen régi és új szövetségesek segítségével. A Bosszúállók: Végtelen háború a korábbi két Amerika Kapitány filmet rendező Russo-testvérek elképzelésében és irányításában valósulhatott meg annyi szereplőt mozgatva, hogy felsorolni is sok lenne. Bízunk benne, hogy le leszünk nyűgözve a moziban, ha már a Disney pénzt, időt és energiát sem spórolt az elkészítésén. 

Genezis - április 12. 
Ghost Land - A rettegés háza (Incident in a Ghost Land) - április 19. 
Hurrikán meló (The Hurricane Heist) - április 19. 
Éjjeli napfény (Midnight Sun) - április 19. 
Jönnek a kacsák (Duck, Duck, Goose) - április 19. 
Veszett vidék (Sweet Country) - április 19. 
Bűbáj herceg és a nagy varázslat (Charming) - április 26. 

Ezek a kiemelt áprilisi filmek, a teljes 2018-as premiernaptárunkat pedig itt találjátok. Van olyan alkotás a felhozatalban, amit mindenképp moziban fogtok megnézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.