Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt a legjobb nyári film?

|

Hagytunk egy kis időt, hogy mindenki bepótolhassa a legutolsó augusztusi premiert is, viszont most kíváncsiak vagyunk a véleményetekre: szerintetek mi volt 2017 nyarának legjobbja?

Hirdetés

Számos izgalmas premierrel kínozta a pénztárcánkat az idei nyár, így nehéz eldönteni, hogy a tetemes mennyiségű bemutató közül melyik volt a legjobb, mi mégis erre vagyunk most kíváncsiak. A júniusi, júliusi és augusztusi kínálat legjavát szedtük össze egy szavazáshoz.

Hirdetés

Talán nem túl meglepő, hogy nem minden egyes filmet tudtunk beleszuszakolni a szavazásba azok közül, amik az elmúlt három hónap során megjelentek, így olyan örökbecsű és nagy köztiszteletnek örvendő darabok sajnálatosan kimaradtak, mint a Pappa Pia vagy éppen Az Emoji-film, mindazonáltal ezek nélkül is épp elég nehéz feladat választani. Márpedig bőven van miből: Wonder Woman megkapta első filmjét, Pókember végre visszatért a Marvelhez, bemutatkozott az új Múmia, a Verdák harmadszorra is szelték az aszfaltot, Michael Bay ismét Transformerst rendezett, Bébi nyomta a gázpedált, a Majmok háborúztak, a Dunkirkkel belekóstolhattunk a II. világháborúba, a Baywatch sorozatból film született, Valerian elment felfedezni az ezer bolygó városát, Charlize Theron Atomszőkén rúgta szét a hátsókat, megérkezett A setét torony adaptációja, rettegtünk egy jót Annabelle-lel, a Logan Lucky egy lightos Ocean's 11 lett, Ryan Reynolds sokkal több mint testőr, Barry Seal pedig beállt drogcsempésznek. Számotokra melyik az abszolút kedvenc?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.