Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb film 2023 júliusában?

|

Olyan blockbusterek érkeztek a mozikba, mint a Mission: Impossible - Leszámolás 1. rész, az Oppenheimer és a Barbie, szóval volt mit nézni. De melyik volt a legjobb?

Hirdetés

Szokás szerint megjegyeznénk, hogy ne felejtsetek el néha visszanézni a nagy filmes premiernaptárunkhoz, vagy lementeni könyvjelzőbe, hiszen folyamatosan frissítjük, ezáltal nem maradtok majd le egyetlen mozis premierről, valamint az ezekkel kapcsolatos kritikáinkról sem.

A nyár alaposan bekezdett olyan címekkel, mint a Pókember: A Pókverzumon át, a Transformers: A fenevadak kora, az Asteroid City és, az Elemi, a Flash: A Villám, valamint az Indiana Jones és a sors tárcsája, de ezeken kívül is olyan filmek kerültek bemutatásra, mint az A mumus, a Kandahár, a Konstrukció, a Sisu és a Barátnőt felveszünk. Júliusban ugyan nem került sor ennyi premierre, viszont ebben a hnóapban mutatkoztak be a legnagyobb durranások.

Hirdetés

Július még az Insidious: A vörös ajtóval nyitott, aztán Tom Cruise akciózta be magát az életünkbe a Mission: Impossible - Leszámolás 1. résszel. De bármennyire is volt kiváló szórakozás, a Paramount nem jól mérte fel az erőviszonyokat, ezért egy héttel később az Oppenheimer-Barbie duó elszipkázott Ethan Hunt legújabb lehetetlen küldetésétől egy csomó nézőt. Nem csak a hype volt nagy: mind Christopher Nolan újdonsága, mind Greta Gerwig rendezése a saját jogán remek. 

A hónapot aztán a Disney ismert arcokkal teletűzdelt misztikus sztorija (Kísértetkastély), egy újabb sikervárományos horror (Beszélj hozzám!) és az aktuális young adult szerelmi történet (Amikor szerelembe estünk) zárta, szóval ha bemutatók számát tekintve el is maradt ez a felhozatal a korábbi kettőtől, azonban az Mission: Impossible-Oppenheimer-Barbie trió miatt is nagyot szólt. 

A lista természetesen nem teljes, de a kérdés így is adja magát: melyik volt szerintetek a legjobb?

Kommentben örömmel várjuk, hogy kifejtsétek, melyik filmre miért voksoltatok!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.