Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb film 2023 novemberében?

|

Újabb videojátékból született film, bővült az MCU, előzményt kapott Az éhezők viadala, a Disney a 100. születésnapját ünnepelte, Ridley Scott ismét alkotott, és több magyar film is debütált. De melyik volt a legjobb?

Hirdetés

Lassan elköszönünk 2023-tól, így most kivételesen nem azt kérjük, hogy a 2023-as filmes premiernaptárunkat mentsétek el a könyvjelzők közé, hanem nézzetek rá a 2024-es menetrendre, amit az előhöz hasonlóan folyamatosan frissíteni fogunk, ezáltal nem maradtok majd le egyetlen bemutatóról, valamint az ezekkel kapcsolatos kritikáinkról sem. 

Októberben olyan filmekkel fordultunk rá az év utolsó előtti hónapjára, mint a Fűrész X, a Magyarázat mindenre, Az ördögűző: A hívő, a Jeanne du Barry - A szerető és a Megfojtott virágok, a november pedig talán még egy ennél is változatosabb felhozatalt produkált. 

Hirdetés

Rögtön olyan premierekkel kezdtünk, mint a Five Nights at Freddy's filmváltozata, az Öt éjjel Freddy pizzázójában, emellett bemutatták Daisy Ridley újdonságát (A lápkirály lánya), két animációs darabot (Titina, Szárnyalj!), a tanárok helyzetére rámutató Elfogy a levegőt és Taylor Swift koncertfilmjét is. Ezeket a földbe állt Marvelek, a Mesterjátszma című Stefan Zweig-adaptáció és a legendás színésznőket felvonultató A csodák útján követte. És ez még csak a bemelegítés volt. 

November második felében Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája névre keresztelt előzményfilm és egy újabb magyar alkotás (Magasmentés) mellett mozikba került a Disney centenáriuma kapcsán készült Kívánság, a Ridley Scott rendezésében és Joaquin Phoenix főszereplésével készült Napóleon, valamint olyan indie művek, mint az Éger és a Halálos bújócska. 

Végül a hónapot a Semmelweis és az Egy zuhanás anatómiája zárta, persze a felsorolás nem teljes, csak kiemeltünk párat belőle. Szerintetek melyik volt a legjobb?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.