Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb film 2021 júliusában?

|

Bob Odenkirk, Mads Mikkelsen, Scarlett Johansson, Steven Yeun, Liam Neeson és Dwayne Johnson új filmmel várták a hazai nézőket, de melyik volt a legjobb?

Hirdetés

Ahogy májusban, úgy júniusban is nagyrészt azok a filmek futottak a vásznakon, amik még korábbról maradtak ránk, de azért akadtak új premierek is. A szavazataitok alapján a Halálos iramban 9, a Szörnyella, a Hang nélkül 2, az Egy igazán dühös ember és a Luca pörögtek a leginkább, hogy aztán átadják a terepet újabb blockbustereknek, újabb nagy későknek és pár magyar filmnek. 

Hirdetés

A Senki, a Raya és az utolsó sárkány, a Minari, a Még egy kört mindenkinek és a Freaky mind olyan alkotások, amiknek már rég be kellett mutatkozniuk, ám a járványhelyzet lehetetlenné tette ezt. Szerencsére júliusban mindegyiket pótolhatták az érdeklődők, akárcsak olyan blockbustereket is, mint a Fekete Özvegy, a Space Jam: Új kezdet, a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek és a Dzsungeltúra. A magyar művek közül bemutatkozott a Tobi színei, az Űrpiknik és a Becsúszó szerelem, de akadt itt horror (Halálos kitérő: Az örökség), az influencerek életére fókuszáló díjnyertes darab (Sweat), Liam Neeson legújabb keménykedése (Jeges pokol) és M. Night Shyamalan új rendezése (Idő) is. 

Szerintetek melyik volt a júliusi felhozatal legjobbja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.