Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered 2018 filmjeit?

|

Újabb szuperhős landolás? Univerzumírtó csettintés? Vagy a visszatérő William Shatner-maszkos gyilkos? Üdv 2018-ban!

Hirdetés

2018 a visszatérések és a folytatások éve volt. Csak ebben a 12 hónapban olyan filmek kaptak közvetett vagy közvetlen folytatásokat, mint a Bosszúállók (Végtelen háború), A Hangya (A Hangya és Darázs), a Deadpool, a Mission: Impossible (Utóhatás), a Halloween, a Predator: A ragadozó vagy éppen a Creed. De voltak jócskán új produkciók is, melyek közül sok a szívünkhöz, sok pedig a negatív értékelésekhez és jelzőkhöz nőtt. (Valamint persze bűnös élvezetek is akadtak - MEG, Rampage: Tombolás, Felhőkarcoló -, de ezeket az igazán keménylegények és -nők merik csak felvállalni kettőnél nagyobb társaságban).

Hirdetés

Wes Anderson a Kutyák szigetével egy elképesztően tömény stop-motion filmet mutatott be, John Krasinski és Emily Blunt elnémították a mozik termeit a Hang nélküllel, Steven Spielberg örökifjúnak akarta mutatni magát a Ready Player One-nal, a fantáziánkkal játszott a dán A bűnös, sőt még Spike Lee is egy meglepően jó filmet tudott letenni az asztalra a Csuklyások: BlacKkKlansman képében. De a Csillag születik, az Örökség, az Expedíció, a Húzós éjszaka az El Royale-ban, az Egy kis szívesség, a Sóhajok, az Overlord vagy éppen a Keresés is mind-mind említésre méltó mozi lett 2018-ból.

Tematikus kérdés: 2018-ban melyik volt nektek az igazi bűnös élvezet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.