Hirdetés

Szavazz: melyik őszi filmet várod a legjobban?

|

A nyárnak ezennel hivatalosan is vége és a hozzá kapcsolódó blockbuster-szezon is lecsengett, de ez nem jelenti azt, hogy ősszel nem érkeznek majd különleges filmek, hiszen sok premier lesz. Most arra keressük a választ, melyikre vagytok a leginkább kíváncsiak.

Hirdetés

Tartalmas nyarat tudhatunk magunk mögött. Voltak nagy csalódások (A múmia, A Setét Torony), kellemes meglepetések (Nyomd, bébi, nyomd, Pókember: Hazatérés, Atomszőke, Annabelle 2: A teremtés, Logan Lucky), a magas elvárásoknak megfelelők (A majmok bolygója: Háború, Dunkirk) és fájdalmas tapasztalatok (Az Emoji-film, Pappa Pia) is egyaránt és nincs okunk azt feltételezni, hogy az előttünk álló ősz kevesebb élményt tartogatna. 

Hirdetés

Elvégre Stephen King horrorbohóca ismét moziba kerül (Az), Arnold Schwarzenegger 3D-ben tér vissza a vásznakra (Terminátor 2. - Az ítélet napja 3D), Michael Fassbenderre egy fagyos gyilkos vadászik (Hóember), Jennifer Lawrence élete felfordul (anyám!), a fűrész ismét lecsap áldozataira (Jigsaw), bemutatkozik az első magyar noir krimi (Budapest Noir), Thor Hulkkal bandázva kozmikus tripre indul (Thor: Ragnarök), Batman, Superman, Wonder Woman és a többiek ligát alapítanak (Az Igazság Ligája), Töki ismét kémkedik (Kingsman: Az Aranykör), Bruce Willis megpróbál nyomni egy liamneesont' (Bosszúvágy), a Pixar új mesével jelentkezik (Coco) és Antal Nimród is megmutatja, milyen egy belevaló magyar heist mozi (A Viszkis). Tudjuk, hogy nehéz választani, de nektek mely filmek keltették fel leginkább az érdeklődéseteket? (Többre is lehet voksolni.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.