Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered 2021 filmjeit?

|

Még véget sem ért az év, de máris itt van a 2021-ben megjelent filmek kvíze...

Hirdetés

40 évnyi film. 40 évnyi kvíz. És mintegy közel 450 darab kérdés. Elérkeztünk ikonikus kvízsorozatunk végére, és mivel mással lenne érdemes lezárni ezt a kvázi egész éves cikksorozatot, mint az idei évvel. (Mondjuk egy ajándék Apache harci helikopterrel, de mindegy, érjük be a kvízzel is...) És habár van tervünk, hogy hogyan folytassuk tovább utunkat, hogy ne maradjatok heti megmérettetés nélkül, most inkább időzzünk el 2021-ben és az egyébként meglepően sokrétű mozgóképes termésében. Messzemenő következtetés lenne azonnal levonni olyan értékeket, hogy mely filmek sikerültek a legjobban idén (hiszen ebben a szűk egy hónapban is bőven fog akadni érdekes és potenciális jelölt erre a titulusra), így inkább azokat az alkotásokat vegyük szemügyre, amik miatt ilyen-olyan okokból kifolyólag, de biztosan emlékezni fogunk 2021-re.

Hirdetés

Mind a DC, mind a Marvel oldaláról szép számban érkeztek az új képregényfilmek (Shang-Chi, The Suicide Squad, Fekete Özvegy, Örökkévalók) - és persze ott volt a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája. Ugyanúgy ontotta magából a filmeket a Netflix is, és meglepő módon, több darabjuk nagyon is jól sikerült (Ásatás, A félelem utcája-trilógia, Tick, Tick... Boom!, Pieces of a Woman, The Harder They Fall, Malcolm & Marie, Space Sweepers, Oxigén, The Power of the Dog - és persze ott volt a Zack Synder-féle A halottak hadserege...). Végre megjelentek az olyan alkotások, mint a Dűne, a Nincs idő meghalni vagy éppen az új Kampókéz, de a kevesebb figyelmet kapó The Green Knight, a Pig, a Titán, a No Sudden Move, A Mitchellék a gépek ellen, a Senki és a Free Guy is üde színfoltjává vált az évnek. És hogy mit várhatunk még ebben a pár fennmaradt hétben? Többe között az új Pókembert, az új Mátrixot, az új West Side Storyt, az új Kingsmant vagy éppen a Ne nézz fel!-t.

Még egyszer szeretnénk a teljes Puliwood szerkesztősége nevében megköszönni, hogy év elejétől egészen a végéig itt voltatok és hétről hétre játszottatok velünk. Nem is gondoltuk volna az évszámos kvízsorozat ötletelésekor, hogy ennyire fog nektek tetszeni és ilyen gigászi számokat fognak produkálni. Minden kérdés, minden komment és minden év megérte. Köszönjük!

Nektek hány pontot sikerült elérni? Várjuk kommentben az eredményeket!

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.